wrap

lekker veelzijdig

omeletwrap

Een super lekker gerecht, waarin je heel veel kunt variëren. Ideeal als lunch, maar wanneer je geen zin hebt om 's avonds uitgebreid te koken, kan dit zeker ook als avondeten gegeten worden.

wat heb je nodig?

• 2 Eieren • 1 rode puntpaprika • 1/3 courgette • Kleine rode ui • 1/2 mini Romein sla • Theelepel paprikapoeder • Theelepel oregano • Mespuntje cayennepeper (of als je van pittig houd meer cayennepeper) • Peper&zout • Suikervrije mayonaise • Sambal oelek

bereiding

Kluts 2 eitjes met peper en zout en bak hier een omelet van in een middelgrote pan. Snij ondertussen de groentjes in stukjes en bak deze in een andere pan, behalve de Romeinse sla. Kruid deze met peper, zout, paprikapoeder, oregano en cayennepeper. Meng de mayonaise met de sambal naar eigen smaak. Leg de omelet op een groot bord, smeer hier de pittige Mayo over en leg er de sla op. Doe vervolgens de gebakken groentjes erover en vouw de omelet dicht. Zo simpel is het! Uiteraard kun je het met verschillende groenten maken. Ook heb ik er nog een omeletwrap kipgyros versie van!

mijn bio eitjes

iedere dag opnieuw ben ik mijn kipjes dankbaar voor de eitjes die ze voor me leggen. Zorg ik goed voor hun, dan zorgen ze ook voor lekkere eitjes voor mij. eieren bevatten onder andere vitamine A, B12, foliumzuur, vitamine D, ijzer, zink en selenium

ik eet iedere morgen een ei

wat mij echt opvalt als ze aan hele oude mensen vragen wat hun geheim is, is dat ze dan antwoorden "ik eet iedere ochtend een ei".... of het zo is weet ik natuurlijk niet, maar hoor het ze wel heel vaak antwoorden.

4 gedachten over “~Omeletwrap met gebakken groentjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.