intense chocolade chiazaadpudding

damn delicious!!

IK HEB HET TE PAKKEN HOOR! DE EEN NA DE ANDERE CHIAZAADPUDDING VERSIE CREËREN…DEZE INTENSE CHOCOLADE CHIAZAADPUDDING IS ZOOOOO LEKKER DAT HIJ ZELFS DOOR KAN ALS DESSERT!
DANKZIJ DE KOFFIE DRUPPELS VAN STEVIALA WORDT DE SMAAKT VAN DE CHOCOLADE ALLEEN MAAR INTENSER. IK HEB ER OOK STUKJES 86% CHOCOLADE IN GEDAAN DIE AF EN TOE DAN NOG EEN HEERLIJKE BITE GEVEN AAN DE PUDDING. KORTOM, HET IS EEN OVERHEERLIJKE VERSIE VAN CHIAZAADPUDDING, EEN WARE SMAAKEXPLOSIE!

ingrediënten
  •  175ml kokosdrink ongezoet Alpro (0 khd!)
  • 30gr chiazaad
  •  10gr rauwe cacaopoeder
  •  5gr Lindt 85%
  •  5 druppels steviala koffie
  •  25gr slagroom
  •  2 druppels steviala bourbon
bereiding
Meng de avond op voorhand de chiazaad met cacaopoeder, kokosdrink en koffie druppels.
Snij 5gr chocolade in kleine stukjes en meng deze erdoor.
Laat dit voor een nacht afgedekt in de koelkast staan.
Klop de ochtend erna de slagroom altijd met 2 druppels bourbon en doe deze op de chiazaadpudding. Werk eventueel af met een beetje geraspte chocolade. Zo kan je in de ochtend al meteen lekker genieten van een intense chocolade chiazaadpudding!
voedingswaarde

313 kcal
3,1 gr koolhydraten
9,6 gr eiwit
25,5 gr vet

per portie
tip!

Als je een keer een etentje thuis organiseert met vrienden, zal dit recept ook zeer in de smaak vallen als dessert. Je zou dit recept kunnen aanhouden om 3 kleine glaasjes mee te vullen.

verassend lekker

veel mensen vragen me of je de kokos niet te erg proeft of de chiazaadjes. geen zorgen, je proeft het er helemaal niet in. de chocoladesmaak is zo aanwezig dat de kokos totaal niet meer te proeven is. de chiazaadjes geven een mooie puddingstructuur doordat ze gelei-achtig worden naarmate ze in een vloeistof weken. daarbij zitten chiazaadjes ook nog eens bomvol geweldige voedingsstoffen.

6 gedachten over “intense chocolade chiazaadpudding”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.