intense chocolade chiazaadpudding
damn delicious!!
IK HEB HET TE PAKKEN HOOR! DE EEN NA DE ANDERE CHIAZAADPUDDING VERSIE CREËREN…DEZE INTENSE CHOCOLADE CHIAZAADPUDDING IS ZOOOOO LEKKER DAT HIJ ZELFS DOOR KAN ALS DESSERT!
DANKZIJ DE KOFFIE DRUPPELS VAN STEVIALA WORDT DE SMAAKT VAN DE CHOCOLADE ALLEEN MAAR INTENSER. IK HEB ER OOK STUKJES 86% CHOCOLADE IN GEDAAN DIE AF EN TOE DAN NOG EEN HEERLIJKE BITE GEVEN AAN DE PUDDING. KORTOM, HET IS EEN OVERHEERLIJKE VERSIE VAN CHIAZAADPUDDING, EEN WARE SMAAKEXPLOSIE!
ingrediënten
- 175ml kokosdrink ongezoet Alpro (0 khd!)
- 30gr chiazaad
- 10gr rauwe cacaopoeder
- 5gr Lindt 85%
- 5 druppels steviala koffie
- 25gr slagroom
- 2 druppels steviala bourbon
bereiding
Meng de avond op voorhand de chiazaad met cacaopoeder, kokosdrink en koffie druppels.
Snij 5gr chocolade in kleine stukjes en meng deze erdoor.
Laat dit voor een nacht afgedekt in de koelkast staan.
Klop de ochtend erna de slagroom altijd met 2 druppels bourbon en doe deze op de chiazaadpudding. Werk eventueel af met een beetje geraspte chocolade. Zo kan je in de ochtend al meteen lekker genieten van een intense chocolade chiazaadpudding!
voedingswaarde
313 kcal
3,1 gr koolhydraten
9,6 gr eiwit
25,5 gr vet
per portie
tip!
Als je een keer een etentje thuis organiseert met vrienden, zal dit recept ook zeer in de smaak vallen als dessert. Je zou dit recept kunnen aanhouden om 3 kleine glaasjes mee te vullen.
Mijn vrouw is allergisch voor kokos, raakt ze in a. shock. Waar kan ik het mee vervangen.
Gewoon weglaten dan
Kun je dit ook nog 1 of 2 dagen goed houden ( buiten die nacht in de koelkast), of moet je het meteen eten?
Ja hoor, dat kan best
Hoi Lin is dit 1 portie?
Ja klopt ☺️