bounty's

koolhydraatarme bounty's

Laatst weer eens heerlijke bounty's gemaakt. Wel een ander recept dan vorige keer omdat ik wat ruzie had met het kokosmengsel toen.... Nouuuuuuu deze is echt een topper. Zelfs nog lekkerder dan de echte! En maar 2,3kh per stuk!

ingrediënten
  • 100gr kokosrasp 
  • 100ml coconut milk
  • 35gr gesmolten kokosolie
  • beetje zoetstof naar eigen behoefte (kan op zich ook wel zonder, kokosmelk is ook al wat zoet van zijn eigen)
  • 125 gr chocolade druppel min 80%
  • 5 gr olijfolie
  • heel klein snufje zout (om alle smaken wat te versterken
ingrediënten
Meng alle ingrediënten behalve de chocolade en olijfolie goed.
Maak hier reepjes van. Ik had reepjes van 15gr zo haalde ik er 15 uit.
Leg deze op bakpapier en laat minimaal een uur koelen in vriezer.
Als het kokosmengsel hard genoeg is, is het tijd om de chocolade samen met de olijfolie te laten smelten. Dat kan au bain marie, maar kan ook heel voorzichtig in magnetron. De olijfolie zorgt ervoor dat de chocolade wat dunner wordt en zo een dunner laagje op de bounty wordt.
Met 2 vorken de bounty’s dompelen in de chocolade en laten hard worden op bakpapier.
Ze kunnen bewaard worden in de koelkast of in de vriezer.
voedingswaarde

132 kcal
2,4gr koolhydraten
1,4 gr eiwit
12,4gr vet

per 1 stuk

het goede van kokos

KOKOS IS HOOG IN VITAMINEN, MINERALEN EN ANTIOXIDANTEN. RIJK AAN VEZELS, MAKKELIJK VERTEERBAAR EN ZOU BIJDRAGEN AAN GEWICHTSVERLIES